Uluslararası Göç ve Mülteci Hukuku Sempozyumu

Çağ Üniversitesi Hukuk Fakültesi tarafından kurucusu merhum A. Yaşar Bayboğan anısına 11-12 Mayıs 2022 tarihlerinde online/çevrimiçi olarak "Uluslararası Göç ve Mülteci Hukuku Sempozyumu" düzenlenecektir.

Sempozyum, uluslararası göç ve mülteci hukuku alanında ulusal ve uluslararası camiadan ve farklı disiplinlerden akademisyenler ile kamu ve sivil toplum örgütlerinde çalışan uzmanları bir araya getirerek, disiplinler arası fikir alışverişi ve çalışma ortamının oluşturulması, alanla ilgili araştırma, fikir ve deneyim paylaşımının sağlanması ve hukuk alanındaki güncel konuların tartışılmasını hedeflemektedir.

Sempozyuma gönderilen bildiri özetleri kör-hakem süreciyle değerlendirilecektir. Bildiriler Türkçe veya İngilizce olarak yazılabilir ve sunulabilir. Katılımcıların bildirilerini 20 dakikalık süre içerisinde sözlü olarak sunmaları beklenmektedir.

Sempozyumda sunulmak üzere kabul edilen bildirilerin özetleri, bildiri özet kitabında; bildirilerin tam metinleri tam metin e-kitabında ISBN'li olarak yayımlanacaktır.

Sempozyum ücretsizdir. Ayrıntılı bilgi için tıklayınız.

Önemli Tarihler

Özet Gönderimi Son Tarihi: 17 Mart 2022