III. Halit Aydın Bilim ve Araştırma Ödülleri Yazılı Eser Yarışması

İstanbul Aydın Üniversitesi Toplumsal Araştırmalar Uygulama ve Araştırma Merkezi (İAÜ TARMER) tarafından ilki 2015 yılında gerçekleştirilen ve gelenekselleştirilerek devam ettirilen “Halit Aydın Bilim ve Araştırma Ödülleri”nin üçüncüsü, 2022 yılı içerisinde gerçekleştirilecektir.

Toplumumuzu yakından ilgilendiren “Göç ve Yoksulluk” konusu seçilmiş olup konuya ilgi duyan akademisyen, araştırmacı, yazar, sanatkar ve diğer ilgililer katılabilirler.

Bu yarışma ile toplumumuzu olumsuz yönde etkileyen “Göç ve Yoksulluk” olgusunun nedenlerinin ve sonuçlarının kamuoyunun gündemine taşınması amaçlanmıştır.

Anadolu Eğitim ve Kültür Vakfı (AKEV) destekleriyle gerçekleştirilecek yarışmada birinci esere 30 bin TL, ikinci esere 20 bin TL,üçüncü esere10 bin TL para ödülü takdim edilecektir. Eserleri osevme@aydin.edu.tr adresine gönderebilirsiniz.

Yarışma Koşulları ve Başvuru Bilgileri için tıklayınız.