Nesin Köyleri: Göç ve Uyuma Eleştirel Yaklaşımlar

19-24 Eylül 2022 tarihleri arasında Nesin Matematik, Sanat ve Felsefe Köyü (Nesin Köyleri) tarafından "Göç ve Uyuma Eleştirel Yaklaşımlar" başlıklı program düzenlenecektir. Programın amacı, Uyum süreci ve Dünyanın her yerinden göçmen ve göçmen olmayanların yaşamını etkileyen uyum tartışmaları eleştirel bir perspektifle tartışılacaktır. Kontenjan 25 kişi ile sınırlıdır. Hedef kitle, Lisans ve Lisanüstü öğrencileridir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Eğitimciler:

Doç. Dr. Didem Danış– Galatasaray Üniversitesi, Sosyoloji Bölümü & GAR-Göç Araştırmaları Derneği
Doç. Dr. Deniz Sert– Özyeğin Üniversitesi, Uluslararası İlişkiler Bölümü & GAR-Göç Araştırmaları Derneği
Dr. Gülay Uğur Göksel– İstanbul Bilgi Üniversitesi, Uluslararası İlişkiler Bölümü & GAR-Göç Araştırmaları Derneği
Eda Sevinin– Doktora adayı,  Central European University, Viyana & GAR-Göç Araştırmaları Derneği
Dr. Lülüfer Körükmez
– Bağımsız Araştırmacı & GAR-Göç Araştırmaları Derneği